A számítógépben meghibásodott a hálózati kártya. Milyen alkatrésszel oldható meg, hogy ismét működjön az internet?
Erről a gépről van szó:
Szóval egy keskenyebb fekvőházas gépről van szó. A szokásos asztali gépházba való hálózati kártya nem jó ebbe a gépbe. Próbáltam egy Wifi stick segítségével az internetet de sokszor elveszti a jelet. Nem tudom, hogy ebbe a házba kapható-e hálózati kártya. Láttam a neten USB portba csatlakoztatható kábeles hálózati kártyát. Nem tudom azok mennyire jók.
Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás? Aki jobban ért ezekhez nagyon örülnék ha javasolna valamilyen alkatrészt amit megrendelhetnék az interneten. Köszönöm.
Ha esetleg kallódik otthol asztali gépbe való PCI/PCIe x1 hálózati kártya, azt is használhatod. Csak le kell csavarozni róla a hátlapot. Persze ilyenkor vigyázni kell nehogy kimozduljon a foglalatból.
Egy kis barkácsolóssal még a hátlapot is kompatibilitássá teheted LP gépekhez.
Vagy az alábbi termék dobozába megtalálod a normál és LP hátlapot is csak át kell csavarozni éppen arra amelyik kell.
Az USB -s annyira nem ajánlott. Eleve ha nevesebb, megbízhatóbb gyártóktól veszed akkor drágább. Illetve az USB 2.0 szúk keresztmetszet egy Gigabites hálózati kártyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!