Mi a baja a monitornak?
2 hónapja vásároltam egy LG Flatron W2246 monitort, eddig minden gond nélkül működött de ma amikor bekapcsoltam sípoló sistergő hangot adott ki, egy pillanatra beugrik a kép de aztán kikapcsol, mi történhetett?
Nem volt se ütve sem ki be húzva úgy állt ahogy eddig is, régebbi játékokra és filmnézésre, de főleg tanulásra volt használva.
A PCmax oldalon vásároltam 1 év garancia van rá. Most mit lehet kezdeni vele? Kicseréltetni esetleg szervizelni? Viszont az baj gondolom, hogy ez volt az utolsó ebből a típusból. Így nem igazán tudom mit tehetnék most.
Ha esetleg valaki tudna megoldást válaszát előre is köszönöm!
Nézd, PC-Max használt cuccokat árul. Olyanokat, amiket nagy cégek a 3 éves avulási idő után eladtak. Ezek általában nincsenek agyon használva, épp ezért adnak rá garanciát, de akkor sem vadi újak, tehát benne van a pakliban, hogy tönkre megy. Te 2 hónapja vetted, de lehet, hogy már jó 4 évnyi használat van benne, szóval ne az LG számlájára írd, inkább örülj, hogy garanciában visszaviheted.
Ha kéztől vetted volna, most nem tudnál mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!