Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Érdemes gépcserében gondolkodni?

Érdemes gépcserében gondolkodni?

Figyelt kérdés

A gépem adatai:

GA H61M S2PV lap

Core i5 3570S proci

2x8GB DDR3 1333MHZ CSX ram

R7 370 2GB kártya.

1TB HDD

FSP 460 HCN

Van-e értelme lecserélni, vagy fejleszthető még?

2013-ban raktam össze, akkor emlékeim szerint 120-130 ezer forint volt a gép, később került bele a VGA. Nem tudom van értelme cserélni, mert ilyen 150k-ért nagyjából ugyanilyen teljesítményű processzoros gépre tudnám cserélni, bár jogos, hogy újabb platform lenne. Szerintem ebben elég VGA-t cserélni. Érdekes, hogy elszálltak az árak.

2019. jan. 22. 07:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez az i5 még pár évig ki fog szolgálni, ennyi pénzből nem érné meg neked.. Ha kicsit több pénzhez jutsz akkor ajánlom a Ryzen platformot (AM4) de oda pedig szükséged DDR4 Dual Channel-ben a 3000/3200 mhz ram..

Használt piacon nézzeges videókártyát mondjuk RX 570,GTX 1060.. Meg ha kell az extra gyorsaság akkor egy SSD..

2019. jan. 22. 07:52
 2/5 anonim ***** válasza:

rx 570 most nagyon jó vétel lenne.

Pl ez: jól jönne neked:

[link]

2019. jan. 22. 08:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon jó lenne. Csak hát Szabolcs megye, az ország másik vége. :S De körülnézek. :D Akkor egyelőre csak fejlesztem.
2019. jan. 22. 08:50
 4/5 anonim ***** válasza:
megbízható eladó, sok korrekt eladással, postával sincs gond ha ilyen az eladó.(értékelésit eltudod olvasni az eladóknak) azért linkeltem ezt mert ez biztos nem bányász vga volt, mivel szinte új.
2019. jan. 22. 09:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Kérdés mit csinálsz a géppel, milyen elvárásaid vannak, mi az ami nem megy vagy mehetne jobban.

Amíg te elégedett vagy vele, addig szerintem felesleges fejleszteni. Ha nem vagy elégedett a teljesítménnyel, akkor lehet fejleszteni.

2019. jan. 22. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!