Laptop memória bővítés?
Van nekem egy Lenovo ideapad 300-15ibr laptopom, amiben csak 4gb ram van, de szeretnék bele 8gb-ot. Sajnos a leírással ellentétben csak 1 ram slot van benne, így mindenképp muszáj cserélnem, mert videó/hang szerkesztésre kicsit lassúcska. A kérdésem az lenne, hogy teljesen mind1 az új memória márkája? Most samsung 1.35V ram van benne, Kingston 1.35V memóriára szeretném cserélni, csak kérdés, hogy felismerné-e. Feleslegesen nem akarok kb. 20k-t kidobni az ablakon. Linkelek (laptopom, jelenlegi ramom, vásárolni kívánt ram):
Nem tapasztalnál, ssd-vel gyorsabb adat mozgatás,alkalmazások betöltése, illetve a windows betöltése gyorsul.
Itt a processzor a gyenge láncszem.
Pld nekem van egy használt laptopom.
Lenovo x230 120gb ssd+4gb ram+i5-3230m proci nekem teljesen fölösleges,bár programozásra és unityben jatékot is fejlesztek arra elég a 4gb ram még.
Esetleg ha videószerkesztés/hang szerkesztésnél a ram elfogy akkor érdemes,de ha nem fogy el akkor fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!