Hogyan lehet váltogatni a kimeneti eszközöket (hangszoró és fejhalgató)?
Figyelt kérdés
Egy csomó idő elmegy arra, hogy mászok hátra az asztal mőgé s húzom ki a fejhalgatót s dugom be a hangszorót, mert épp filmet akarok nézni az ágyból (és ez csak egy példa). Hogyan tudnám a kimeneti eszközöket könnyen váltogatni, lehetőleg szoftveresen? (A gépházon s az alaplapon is van jack). Válaszaitokat előre is köszönöm.2019. jan. 19. 22:11
11/15 Gábor_79 válasza:
És telepítettél az alaplap gyártói oldaláról audio drivert? Mert ha igen, akkor nyomd meg a start menüt és kezdd el írni: Realtek. Elvileg feldobja a Realtek konzolt, amivel állíthatod a kimenetek viselkedését.
[link] innen
12/15 A kérdező kommentje:
Na valami nagyon nem volt ok, már rég újra akrtam telepíteni a gépet, s így, hogy megtettem végre lett realtek HD hangkezelőm és rájöttem, hogy valamiért a hátsó és az elülső kimenetet egybe kezelni... Tök mindegy melyiket választom ki mindig az előlapi csatlakozóból jön a hang (tehát a fejhalgatóba). Mit tegyek?
2019. febr. 4. 11:22
13/15 A kérdező kommentje:
Sikerult!
2019. febr. 4. 11:32
14/15 Gábor_79 válasza:
Nem tudom, nem biztos, de a segédprogramban van egy olyan beállítási opció, hogy némítsa el a belső kimeneti eszközte, ha az előlapi csatlakoztatva van. [link] Azért mondom, hogy keresd meg azt a programot. Most - vagyis az eredeti feltöltésnél - nem emeltem ki azt a beállítást, de a kép alján. Ezt vagy ehhez hasonló programot megtaláltad a gépeden driver telepítés után?
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, de már megtaláltam, valami gond volt a géppel, újratelepítettam az egészet és instant ahogy bekötöttem a fejhalgatót beadta a realteket(végre valahára). Ezután megkaptam azt a némítós beállítást, letiltottam a realtek opciót a hangkimeneteknél, a másik kettőt átneveztem és végre tudom állítgatni a fülest s a hangszórót.
2019. febr. 4. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!