Laptop videóvágásra?
Figyelt kérdés
500k körül nézek laptopot, főszempont a videóvágás, renderelés, meg talán néhány régebbi játék futtatása maxon. Én ezt a laptopot néztem ki, kérdés, hogy ár-teljesítmény függvényében megéri-e az árát? [link] 2019. jan. 19. 01:37
1/3 anonim válasza:
Attól függ honnan nézed.
Ha onnan, hogy fél millából olyan asztali gépet rakhatsz össze, ami ezt a laptopot háromszor körbefutja, akkor ár-teljesítmény arányban a fasorban sincs.
A laptopok között viszont vannak ennél lényegesen drágábbak is nem jelentős teljesítmény többlettel.
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen van, csak i7 8750H procival.Szintén videókat vágok (főállásban is). Én vettem bele még ram-ot meg kidobtam a 2018-ban már kissé elavult HDD-t.Nem is értem, egy ilyen drága laptopba minek raknak...
Az én konfigem:
i7 8750H
32GB ddr4 2666mHz (2x16GB dual channel)
Nvidia Geforce 1050Ti
Samsung 860 evo 500GB (rendszernek)
Samsung 970 pro 512GB (háttértárnak, videóknak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!