Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Logitech G633 A mikrofon hibás?

Holecsko kérdése:

Logitech G633 A mikrofon hibás?

Figyelt kérdés

Aki a videómat megnézi hallani fogja a G430 és a G633-as közötti hang különbséget.

Mind kettő 1 csatornás,16 bit,4800 Hz-en van a különbség még is orbitálisan nagy mint ha 800 Hz-re lenne beállítva a hangom G633-on.

Kérdés hogy miért cseréltem le a G430-at?

Ez egyszerű eltört a pánt felett 2 év után.

Szerintetek ez hardver hiba?

Kicserélik-e kérdés nélkül, vagy előtte meg próbálják kijavítani?

A készülék 2 hetes.

Videó Link:

[link]

2019. jan. 16. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Az új fejhallgatódon olyan mintha a mikrofon összegerjedne egy hangszóróval és ettől olyan visszhangos, bugyborékolós az egész.

Nincs bekapcsolva a szoftverben valami "Environment" elnevezésű opció?

2019. jan. 16. 14:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Megnéztem, de nem találtam semmi ilyen környezeti hatást. Legalább is a Logitech Gaming Sotver nem tartalmaz ilyet ott max EQ van meg a virtuális 7.1. Akár be van kapcsolva akár ki van kapcsolva a virtuális 7.1 akkor is olyan a hangom. Még azt is megnéztem hogy esetleg maga a füles lenne rossz mármint a G633-as hangszórói, de nem. Egy G430-as fülesen vissza hallgattam saját magamat a G633-as Mikrofonjával, de ott is olyan rossz a hangom. Minden esetre írtam a cégnek akitől vettem remélhetőleg hamarosan vissza írnak.
2019. jan. 16. 16:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Nos már a 2. G633-as fülest fogyasztom és ennek is olyan a mikije. Utána néztem alaposan és a következő van az összes G633, G933, G533-as Fülesek mikrofonja széria hibás. Én csak gratulálni tudok a Logitechn-ek el érte a Minőség = selejt színtett.
2019. febr. 3. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!