Miért nem SEEDEL az ASUS ROUTEREM?
Az AI cloud engelyézve van? Ha igen és bejelentkezel rajta akkor látod a merevlemez tartalmát?
Nem ismerem a Telekom Dlink modemjét, biztos, hogy nem olyan szituáció van, hogy a Dlink is routerként üzemel? Pl nálam kikapcsoltam a szolgáltató által hozott kütyün a modemfunkciót.
A HDD külön tápról vagy a ASUS router USBről kapja a kakaót ( tápellátást ).
Az AI cloud engelyézve van? Ha igen és bejelentkezel rajta akkor látod a merevlemez tartalmát?
Nem ismerem a Telekom Dlink modemjét, biztos, hogy nem olyan szituáció van, hogy a Dlink is routerként üzemel? Pl nálam kikapcsoltam a szolgáltató által hozott kütyün a modemfunkciót.
Engedélyezd az SSHt az Adminisztráció ->Rendszer fülön
Utána a DownloadMaster Settings/General Settings fülön megnézed, hogy hova végzi a letöltést a cucc. Megjegyzed.
Utána bejelentkezel az átjáró címre ( ez általában 192.168.1.1 ) - használhatsz Putty-it, vagy más SSH terminál emulátort:
ssh admin@<átjáró IP>
Utána megpróbálsz belépni oda amit a DownloadMaster alatt láttál. Ha nem megy akkor valszeg a HDD vagy a router ezen része kuka.
Nálam pl így néz ki:
admin@RT-AC68U:/tmp/home/root# cd /mnt
admin@RT-AC68U:/tmp/mnt# ls -l
drwxrwxrwx 24 admin root 4096 May 8 2017 sda2
drwxrwxrwx 8 admin root 4096 May 8 2017 sda3
admin@RT-AC68U:/tmp/mnt#
Az /tmp/mnt/ alatt az SDA2 a HDDém egyik, az SDA3 pedig a másik partíciója.
Neked látszik a SDA2 vagy SDA3 meghajtó?
Én pl tudom böngészni a letöltéseim:
admin@RT-AC68U:/tmp/mnt/sda3/Download2/Complete# ls -l
drwxrwxrwx 2 admin root 4096 Nov 7 19:52 1_toolkit
-rw-rw-rw- 1 admin root 585334 Mar 10 2018 A tu a szenakazalban - Ken Follett.mobi
-rw-rw-rw- 1 admin root 1863145 Mar 10 2018 A tuzoszlop - Ken Follett.epub
Nálad mi a helyzet?
Előző: igen,van olyan router aminek tudsz a USB portjára adahordozót rakni és a router saját torrent kilenst futtat.
Kérdező: szerintem a fentiek alapján a HDD sérült vagy a router USB portja adta meg magát.Ha van lehetőség rá ki kellene próbálni egy másik HDDvel.
Tanács: ha van rá lehetőség mindig külső táplálású HDDt használj, ne a router USB port(jai) szolgáltatássak az adathordozó tápellátását. Egy pendrive esetén nem gond természetesen, de HDDhez én minig olyan kerettel használtam ahol saját tápegysége volt a cuccnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!