Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Bios elemet kivettem, majd...

Ktyson kérdése:

Bios elemet kivettem, majd visszaraktam, lehetséges, hogy nem indul tőle a gép?

Figyelt kérdés

Asus prime x370 pro

Ryzen 5 1600x

A ventik pörögnek, de se kép se hang, olvastam,hogy lehet az alaplap/cpu halt meg, de olyat is, hogy akkor is csinál ilyet,ha bios frissítés baja van, mert nem ismeri.

Olvastam támogatott a cpu.

Ha bios frissítés a baja, cpu nélkül tudom magam frissíteni vagy keresnem kell egy szaküzletet.

2019. jan. 14. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Bios frissítéstől lehet ilyen

Cpu nélkül nem tudod frissíteni mert nem indul el a gép

Attól hogy kiveszed az elemet még nem lesz baja. Sőt! Elem nélkül is mennie kell alap beállításokkal

2019. jan. 14. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem bios frissítés a baj.

Mielőtt kivetted az elemet működött? Ha nem, akkor lehet a proci vagy az alaplap eleve rossz.

2019. jan. 14. 18:21
 3/6 A kérdező kommentje:

Azelőtt be sem kapcsolt, újra pasztáztam, így bekapcsolt, de se kép, se hang.

Proci garis, az alaplap nem, és most nem tudom melyik halt meg. :(

2019. jan. 14. 18:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Vagy akár az is lehet, hogy a bios elem miatt kapcsolt be, mert egyszerre vettem ki és pasztáztam újra, azért gondoltam, hogy elfelejtette a bios...
2019. jan. 14. 18:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Vidd vissza a procit, max visszakapod hogy "nincs semmi baja" (Nem fognak megbüntetni nyugi)

Így legalább tudni fogod hogy új alaplap.

(Meg ugye az is lehet hogy a proci tényleg rossz, pici esély van rá, ritka de nem lehetetlen)

2019. jan. 14. 18:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Pcxtől rendelt, nem tudom, hogy működik-e postával tudom csak visszaküldenk, holnap kapcsolatba lépek velük.
2019. jan. 14. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!