Melyik RAM lenne a legjobb választás?
ryzen 5 1600x és gtx 1060 6gb pároshoz, b450 lappal keresek mindenképp dual channel ramokat.
Melyik a legjobb ár-érték arányú ram ezekhez a dolgokhoz? Illetve mekkora MHz ajánlott hozzájuk?
2x8GB mindenképp szükséges. Kérdés az mhz és a gyártó.
Nekem ilyen van :D Nagyon olcsó lett szerintem.
(Már a külső szoftverek pl Asus Aura sync nem nyírják ki a ramok rgb-jét ha bárki mondaná, már rég fixálták)
Ryzen7 2700x mellett szépen mennek 3200-on egy Aorus x470 ultra gaming alaplapban.
Az első kicsit drága szerintem, jól megfizettetik az RGB árát:D
Én is az a fajta Kingston-t nézegettem, csak abban nem voltam biztos, hogy 1600x-hez kell-e 3200mhz, vagy elég esetleg a 2666/3000, ami egy 10essel olcsóbb.
Köszi
# 8 A Cas latency miatt. Tipikus parasztvakítás a fury 2666 fölött, mert olyan nagy a késleltetése. De tán már a 2666-nak is 16-18-18-as ami nem annyira jó. Fury-ból 2400-ast érdemes csak venni, de te ne vegyél azt szerintem. G.Skill aegis, vagy HyperX Predator.
(Amúgy szerintem 5-6K RGB-ért nem olyan sok, persze megértem hogy nem akarod kifizetni mert lehet neked fölös. Csak azért mondtam mert pár hónappal ezelőtt még jobban felárasak voltak)
Értem, köszi az indoklást.
Lehet én is meggondolom, mert plexi a ház szóval jól nézne ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!