Bármilyen egeret veszek, hamar tönkre megy a görgője. Ötlet hogy miért? Tudnátok ajánlani párat?
A "hamar" úgy értendő h heteken ill. pár hónapon belül, van amelyik hamarabb van amelyik később. Különböző árkategóriákban is próbálkoztam 1000Ft.-tól 10.000.-ig és még nem nagyon találtam olyat, aminek a görgője bírná a kiképzést.
Sokat játszom de a legtöbb játékhoz nem is kell, vagy csak görgetni, ritkán kell a lenyomós funkcióját használnom. Ennek ellenére túl hamar mennek tönkre.
Hiba leírás: Szinte mindegyiknél az lesz a gond, hogy görgetés esetén mindegy merre görgetem úgy tesz mintha mind2 irányba görgetném és rezeg a lap amit nézek vagy kihagy néhány "katt"-ot mintha pl. 6 sor helyett csak 2-t görgetnék...
Hosszú, vékony ujjaim vannak, nem szokásom tenyerelni az egérre, finoman használom sosem erőből és főleg ezért nem értem a tönkre menésük okát.
Ha esetleg tudnátok ajánlani pár fajtát vagy tapasztalatokat mondani hálás lennék érte!
Nem nagyon gamer egerek érdekelnének de a hüvelykujjnál 2 gomb az fontos.
A görgő forgatásának érzékelésére két megoldás terjedt el. Az egyik (olcsóbb) az érintkezős encoder.
Ennek érintkezője elkophat ez okozhat ilyen problémát ha sokat használják.
A másik (a jobb) az optikai encoder ami szinte soha nem megy tönkre.
De ha mondjuk telezabálja magát macskaszőrrel, egyéb koszokkal, akkor ugyanezt csinálja.
Egér szétszed, ecsettel kitakarít.
Nem nézünk le, csak kicsit pongyolán meg általánossságban fogalmazták.
Itt a prohadver fórumáról egy ajánló lista.
Érdemes átbogarászni.
Én most vettem a fiamnak tartalékba egy Cooler Master MasterMouse MM530 egérkét, mert a Razer Deathadder egerében időnként cserélnem kell a görgőt, minthogy a hatszögletű tengelyvég kihegyesedik. Kínából meg pár hétig eltart a posta.
Hétezerpárszáz pénzért egyelőre jónak tűnik. A fogása, szenzora az rendben van.
Én a kérdezőnek írtam, senki nem mondta hogy az asus vagy a steelseries rossz lenne. De nem is emeltem be a számod sehova a válaszomba. :)
Olyan márkáról amiről nincs elég tapasztalatom nem írok.
Ha minden egered tonkremegy, akkor en mar nem az egerekre fognam...
Hanem a kezedre.
Nem hiszem hogy tobbet jatszanal mint en, megis nekem 3 eger eleg volt 10+ evet, ugy hogy az elso ketto is csak kenyelem miatt lett levaltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!