Melyik gyártó a "legjobb" GTX 1060 6GB esetében?
Figyelt kérdés
Szeretnék új/használt GTX 1060 6GB-t vásárolni, viszont nem tudom, hogy melyek a megbízható gyártók, illetve van-e valami különbség köztük, azon kívül hogy néhánynak más az órajele pár százalékkal.
Szóval, ASUS, MSI, Palit, Inno3D, EVGA, GIGABYTE, stb.
Melyik a legjobb, hogy lehet hogy pl. egy Palit gyártmány sokkal olcsóbb, pedig látszólag semmi különbség?
2019. jan. 11. 21:51
1/8 anonim válasza:
Inno3D iChill X3 típust ajánlom. 65 fok fölé még nem ment és halk nagyon. :)
2/8 anonim válasza:
Nekem MSI Gaming X van..tökéletesen elégedett vagyok vele.
3/8 anonim válasza:
Nekem szinte mindegyik gyártotol van, 1060 és 1070. Bányásznak is szépen. Az MSI a legjobb. Az asus strix is jo, csak nagy.
4/8 anonim válasza:
Szerény véleményem szerint RX 580/590-el jobban járnál, de te tudod...
Jelentős különbség nincs, vedd nyugodtan a Palitot is. Max. egy picit hangosabb lesz.
5/8 anonim válasza:
Rx 590 most megeri 95 ért nagyon a sapphire.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Egy szinten van a 1060-nal?
2019. jan. 11. 23:39
7/8 anonim válasza:
Erősebb nála.
Egy baja van, hogy rohadt sokat zabál, legalább 500W minőségi tápegység kell hozzá. Írd le, hogy milyen tápod van.
8/8 A kérdező kommentje:
Jelenleg semmilyen tápom nincs, most készül a gépem. :) Mennyi a TDP-je a 1060-hoz képest?
2019. jan. 12. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!