Mi a véleményetek a Sapphire ATI Radeon HD5570-es DX 11-es 1gigás videókártyáról?
Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 12:29
11/22 anonim válasza:
És nem is kicsivel erősebb. Ha már szemezel vele és az a 2000 forint nem vág a földhöz, mindenképp azt vedd.
12/22 A kérdező kommentje:
kinéztem egy Power Color-os 4850-et! a Power Color jó? mennyivel rosszabb a Sapphire és az MSI-nél?
2010. jún. 30. 12:45
13/22 anonim válasza:
Szerintem maradj a Sapphire-nál, megbízhatóbb mint a Power Color
15/22 A kérdező kommentje:
megbízhatóbb, de jó pár ezerrel drágább:///
2010. jún. 30. 15:38
16/22 anonim válasza:
semmivel se jobb a sapphire a power colornál.....más rajta a matrica, vagy talán az egyiken a referenciától eltérő a hűtő. az olcsóbbat vedd.
17/22 anonim válasza:
AZ 4850 jóval erősebb sokkal jobb kártya azt vedd meg
18/22 anonim válasza:
eh O_o
sapphire t vegyél mindenképpen, megéri a pár ezer forint hidd el :P
attól hogy "ugyanaz" a két kártya nem biztos h ugyanaz van rajta :P(hűtés, GPU is turbózva lehet az egyiken stb.)
19/22 anonim válasza:
Azért azt ne mondjátok hogy a hd5770-es kártya csak filmnézésre jó, pl.: Athlon II X4 630-as procival és 2 GB rammal simán viszi a Dirt2-t 1280x1024-en és extra high-on ami szerintem nem olyan rossz főleg azért mert a 2GB ram kicsit kevéske.Egy erős Phenom procival és 4GB RAM-al csodákra lenne képes( na jó azért nem XD)Szóval nem kell annyira lehúzni a kártyát attól hogy kicsit gyengébb mint a 4850 -es.
20/22 anonim válasza:
5570ről meg 5670ről volt szó 5770 bőven jobb mint 4850 újabb is meg sokkal tovább lehet overclockolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!