Használt videókártya?
Hardverapron nezegetem a kartyakat, 1070 es 1080 kozt gondolkodom. Egesz jo ara vannak mar 1-1,5 ev garanciaval.
A kerdesem az lenne hogy lehet-e valami hatrany ha pl banyasztak a kártyával? Illetve ezt hogyan lehet megallapitani, mert nem sokan irjak oda hogy banyaszott.
". Bár szinte 2 év garancia, újonnan is annyi jár,"
Sok gyártó már 3 évet ad :))
Ha egy kártya annyi időt elment, garanciás okból nem igen fog elromlani később sem. Én amúgy a helyedben várnék, mert az AMD új kártyái most fognak piacra kerülni, az RTX 2060 is debütál, átalakíthatja a piacot, főleg, ha erősebb lesz, mint az 1070, láttunk már hasonlót, hogy a gyengébbnek szánt széria beérte az előző magasabb kategóriáját és akkor majd variálnak az árakkal. Én ezt mindenképp megvárnám.
Legjobban egyébként olyannal jársz, aki eleve úgy árulja a kártyát, hogy ő bányászott vele, el tudja mondani, hogy használta, milyen biossal, milyen beállításokkal. Ezt lehetőleg telefonon kérdezd tőle, hogy ne legyen ideje utánanézni, te meg informálódj a bányászatról, mire kell figyelni. Így veszed a legkisebb zsákbamacskát, mert a ventin kívül tényleg minden másnak jobbat tesz az ésszerű bányászati használat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!