Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vegyek-e egy rtx2060-at?

Vegyek-e egy rtx2060-at?

Figyelt kérdés
A kérdésem a következő: Vegyek-e egyből egy rtx2060-at amikor elérhető lesz Magyarországon, vagy várjak egy kicsit, mert attól félek, hogy nagyon hamar fel fog menni az ára, mint a 1060-nak. Jelenleg egy i3-3220 processzorom van(tudom, hogy nem hajtja ki teljesen). A PC többi részére még nincs keretem.

2019. jan. 9. 20:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Meg kell várni az árakat.

Azt egyébként érdemes tudni, hogy a 10-es széria kellős közepén jött a bitcoin idiotizmus és emiatt emelkedtek az egekbe a kártya árak. Sokat csökkentek ugyan azóta, de soha nem normalizálódott a piac.

Jelenleg viszont semmi ilyesmi nincsen, ezért normális áron fog megjelenni a 2060 és nem is várható, hogy feljebb megy majd. A teszteken a 1070 Ti szintjét hozza, ami itthon kb. 190e környékétől indul. Ehhez képest a 2060 Founder's Edition ára $350 (kb. 97e), az MSRP kb. $300 lesz (kb. 84e), itthoni ára pedig nem lenne szabad, hogy 120e fölött legyen.

Szóval teljesítményben egyenrangú a 1070 Ti kártyával, de jelentősen olcsóbb (lesz). Szerintem egyértelmű, hogy megéri-e majd, de döntsd el inkább te.

Annyit tennék még hozzá, hogy a 2060 ára miatt a 1060, 1070 és még 1080 ára is valószínűleg esni fog, ami kicsit megkavarhatja a paklit. De az alap elmélet igaz marad: ha olcsóbb, vagy egyenlő árú lesz a 2060 a 1070 Ti-jal, akkor 2060.

2019. jan. 9. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!