Vettem egy új videókártyát és azóta megváltozott a monitoromon a színárnyalat, mintha egy szürkés fedőréteget kapott volna minden szín és ez ugye a feketénél ütközik ki a legjobban. Hol tudom normálisra állítani?
Figyelt kérdés
Nézegettem a monitor beállításait de elvileg minden alapon van. Új VGA miért okozhatja ezt, hisz a monitor maradt a régi?
R9 390x kártyát cseréltem RTX 2080-ra.
2019. jan. 9. 16:39
1/3 anonim válasza:
Egész életemben atim volt, tegnap váltottam nvidiara. Ugyanezt tapasztalom, rendkívül idegesítő. Mintha 15 évet visszamentem volna az időben. Akárhogy állítom, nálam is szürkés minden az előzőhöz képest. Help pls
2/3 anonim válasza:
nvidia vezérlőpult - asztali színbeállítások megadása - nvidia színbeállítások használata - és a csúszkákon beállítod a tetszőlegeset!
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!