Miért nem működik PS/2 csatlakozóval az optikai egér?
Vettem egy optikai egeret ajándékba, de az volt a kérés, hogy PS/2-es csatlakozója legyen. Mivel olyat nem találtam, ezért vettem sima USB-st, de szerencsémre tudtam szerezni átalakítót egy ismerőstől akinek nem kellett. De azzal meg nem működik.:S Nem csinál semmit.Úgy csináltam ahogy írták a használati utasításban,amit az ilyenekhez írtak, hogy kikapcsoltam, csatlakoztattam és bekapcsoltam, de semmi.
Mit tegyek hogy jó legyen? Köszönöm szépen a válaszokat!
"mert ha újra telepíti a gépet akkor eltűnhet a drivere és nem akar szarakodni vele"
Hogy mi?
nem hiszem, hogy azért lett volna felesleges:) De kár hogy nem jó. Csokit adtam érte:D
Hát azért nem jó tán neki USB-vel mert ha újra telepíti akkor BIOS-ban lehet nem tudná ezzel irányítani.A fene tudja! Na majd meglátom mit szól hozzá. Addig várom a csodát, hátha megjavult:)
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!