Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A monitor nem ad képet HDMI-vel?

A monitor nem ad képet HDMI-vel?

Figyelt kérdés
Van egy Lg 22MB65 monitorom, a gépben egy R7 370 kártya. VGA D SUB kábellel minden jó, mármint felismerés szempontjából, mert maga a kábel már eléggé viseltes. Bár a monitoron DP bemenet van, ezt egy HDMI átalakítóval próbáltam orvosolni, a monitor mégse hajlandó képet adni, egy hibaüzenet ír ki, majd készenlétbe kapcsol. Aztán lehet, hogy egy sima DP kábelt kéne vennem, ez is lehet.
2019. jan. 8. 22:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem dp++ csatlakozo van rajta, akkor aktiv dmi-dp atalakito kell, lehet passzivad van. Kabel egyszerubb es jobb lenne.
2019. jan. 9. 00:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, megfogadom. De közben rájöttem, hogy a driver volt hibás, így egy régebbit letöltöttem, így VGA-val is jó kép, nem esik szét.
2019. jan. 9. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!