Vvan egy laptopom integralt hd 615 gpuval. Vettem egy 4k 60 hrz es monitort es hozza hdmi 2. 0 kabelt de nem megy 4k ban csak 30 hrz en. Mar probaétam tobb fele hdm i kabelt meg a beallitasokban is nem engedi csak 30 on. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
2019. jan. 8. 16:55
1/8 szántóvető válasza:
lehet hülye kérdés,de a monitor hdmi csatlakozója nem 1.4-es véletlenül?
2/8 A kérdező kommentje:
ezt azert nem hiszem mert akkor miert lenne 4k 60 hz kent hirdetve? es amugy ez egy viszonlany uj monitor lg27 uk650. ps4 pro is kiprobaltam ott 4k 60 fps van.
2019. jan. 8. 17:13
3/8 anonim válasza:
HDMI-n keresztül maximum 1.4-es szabványt támogatja, ezáltal maximum 4096x2304 24Hz, vagy 3840x2160 30Hz, szóval szerintem ez így érthető.
4/8 anonim válasza:
Bár mondjuk őszintén megvallva, abszolút nem értem minek vettél egy 4K 27"-os monitort ilyen grafikus processzorral rendelkező laptophoz.
5/8 szántóvető válasza:
itt azt írják hogy 2.0-át támogat: [link]
8/8 szántóvető válasza:
display porton keresztül támogatná a 4k 60Hz-et,de ilyen nem biztos hogy van a laptopon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!