Megéri integrált VGA-s alaplapot venni?
Figyelt kérdés
Abban az esetben, ha a gép alap konfigjában egy erős kártya van (GTX 1070), viszont a gép 60-40%-ban csak böngészésre/film nézésre van használva, akkor energiatakarékosság szempontjából megéri egy integrált VGA-s lapot venni? Vagy egy erős kártya fogyasztása is le tud menni, ha pl. csak böngészik az ember?2019. jan. 7. 18:36
1/6 anonim válasza:
Integrált VGA inkább hiba keresésnél jó, ha pl, gond adódna a VGA -val.
2/6 anonim válasza:
Milyen alaplapod és processzorod van most?
Ma már nem az alaplapokra, hanem a processzorokba van integrálva a gpu.
3/6 A kérdező kommentje:
Most állítom össze a gépet, azért keresek még dolgokat. GTX 1070 kártya már fix, a processzor AMD Ryzen 1600X lesz nagy valószínűséggel, és ha jól tudom akkor ezekben Ryzenekben nincs integrált VGA.
2019. jan. 7. 19:02
4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként ezt a lapot néztem ki: [link]
Viszont ebben nincs integrált kártya.
2019. jan. 7. 19:03
5/6 anonim válasza:
Most vagy én tudom rosszul.. de szerintem Am4-en max apu van a procival. Alaplapon nincs. 1600x nem tartalmaz apu-t.
Inkább vegyél hardverapróról valami gt710 vagy régebbi kártyát pár ezresért és azt tartad meg ha később kell hibakeresésnél.
Nekem Ryzen7 2700x-em van GTX1080-al, és van itthon egy GT720 a régi gépből elfekvőben amit megtartottam.
6/6 A kérdező kommentje:
Igazad van!
2019. jan. 7. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!