Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nincs tárhely a teljesen...

Miért nincs tárhely a teljesen új laptopon?

Figyelt kérdés
Kaptam egy teljesen új laptopot, és nincs rajta tárhely. Még soha nem volt új gépem, csak használt, ezért nem tudom hogyan működik ez. Mit kellene venni bele? (pendrive-ot már próbáltam belerakni, de attól nem lesz jobb, mert az információkat ugyan úgy a gépre menti) A teljes tárhely 4 GB, ez semmire nem elég. a Chrome-ot sem tudtam még letölteni, mert folyamatoan azt írja ki, hogy kevés a tárhely, pedig nagyon kellene. mit csinálak vele?
2019. jan. 5. 19:28
1 2
 11/14 63tqh ***** válasza:
Ha D: meghajtót is akartál, akkor a maradék helyen ez alapján tudsz csinálni egyet: [link]
2019. jan. 5. 22:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Aki ilyet csinál inkább ne is nyúljon géphez.
2019. jan. 5. 23:56
 13/14 A kérdező kommentje:
Sikerült! Köszönöm a segítséget! Még azt szeretném kérdezni, hogy a windows aktiválással mit tudnék csinálni? Hogyan kell aktiválni? vagy ezt külön meg kell venni?
2019. jan. 6. 11:49
 14/14 63tqh ***** válasza:
Windows 10 Home/Pro OEM kulcsot olcsón lehet venni külföldi és magyar eladóktól is. Pl. [link]
2019. jan. 6. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!