Digitalizáló tábla, tablet, e-ink, vagy e-book reader?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Munkám során rengeteget kell papírra rajzolom, pdf-ben kapott tervekre írom, javítanom. Most ez úgy néz ki, hogy kinyomtatom a pdf-et, bele rajzolok, írok, be scanelem, elküldöm. Ezeket szeretném kiváltani illetve a papírokat egy olyan eszközre ami A4 méretű, nyitja a pdf-et, szerkeszti, valamint digitális noteszként működik. És mindezt képes elmenteni PDF-be vagy vmi kép formátumba. Wifis legyen. Semmi mást nem kell tudnia. Kapcitív tollal lehessen rá írni, nem a benyomhatós végűvel hanem a "feel" hegyűvel, nem baj ha adják hozzá. Nem horror áron. Néztem a sony-nak van ilyen es egy német márkának 300 000 ft-ért ennyit nem adnék érte ráadásul jóval többet tudnak amire szükségem van.2019. jan. 4. 13:07
1/2 anonim válasza:
Erősen tartja magát az a vélemény, hogy digitalizálásra a Wacom táblái használhatóak.
A grasshopper.hu oldalon szerintem segítenek, hogy mi felelne meg neked a leginkább.
Vagy a prohardver fórumon ez a srác [link]
2/2 Derwer válasza:
Szerintem a legjobb egy Tablet/2in1 PC
oneNote programmal... Azzal mindent, egyből megtudsz csinálni.
Lehet bele nyomtatni, van benne OCR, rajzoohatsz bele, képet , videót, hangot rakhatsz bele, fájlt ágyazható be és a többi
Van mobilra és PCre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!