Ez a gép konfig jó lesz szerintetek?
Case: 1stCoolJazz Middletower 2
MB: Asus Prime A320M-K
CPU: Ryzen 5 2600, BOX, Wraith Stealth Hűtő
RAM: 2x Crucial Ballistix Sport Grey, 2400MHz, 4GB, DDR4
GPU: ASUS DUAL GTX 1060 6GB
Monitor: Philips 223V5LSB2 21,5" Full HD
ASUS DUAL GTX 1060 6GB videókártya helyett egy RX 570-t ajánlok neked sokkal olcsóbb mint a GTX 1060...
- Az alaplap nem valami tuning alaplap, ezt is vedd figyelembe..
Ne vegyél ilyen monitort, egyedül D-Sub bemenete van, csak szopni fogsz vele a modern VGA-kkal, aktív átalakító nélkül fújhatod... hasonló árban olyanokat keress, amin minimum egy HDMI vagy DP van. Meg én a TN panelt is kerülném, 30-ért van IPS.
Meg az a VGA is, nem tudom, újonnan vennéd-e, mennyit adnál érte, de közel 100k-t tuti nem ér.
Táp egy FSP Hexa 500 80 Plus
HDD a régi gépből. SSD pedig később kerül be. A bios frissítés mennyire nehéz? Mármint egy átlag gamer felhasználó mennyire merjen hozzányúlni?
a bios frissítését nehéz megoldani mert az alaplap nem fogja felismerni a procit így nem fog működni a gép miután bekapcsolod.inkább ilyen lapot vegyél:
ez a lap már támogatja a precision boost overdrive és store MI-funkciókat,így a maximumot tudod kihozni a prociból és a gépedből.mondjuk a helyedben ilyen magasabb órajelű ramot vennék inkább:
a kártya rohadt drága amit kinéztél,ennyiért már van használt garis 1070 is.
Meh :/ Újra kell terveznem a gép negyedét XD 700 euró keretből akarom kihozni az egészet.
Alaplapot kell cserélni ahogy látom mivel a bios frissítés nem oldható meg. A RAM marad míg nem mennek le a ram árak és be tudok szerezni egy 3000 mhz-es ramot.
Egyébként gondolkodtam azon is hogy veszek 1x8 gb 3000 mhz-es ramot de az az 1 stick elég furcsán teljesít a 2x4gb stick megoldáshoz képest :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!