Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Full peches vagyok hogy három...

Full peches vagyok hogy három monitor zsinórban mind pixelhibás lett? Három külön gyártó.

Figyelt kérdés

Tessék a sztorim.

Acer Predator gamer monitor pixelhiba

Lenovo Thinkvision monitor pixelhiba

Dell Pro series (!!!) pixelhiba....

mindegyiknél ugyanaz. Dead black pixel.

Anyagi kár nem ért mert garivban cserélve vag ypénz visszaadva. De akkor is, itt figyel a Dell Pro series 150.000-es monitorom, amit azért vettem mert ez Pro felhasználásra tervezett (míg a többi konzumer) és ez csak nem lesz pixelhibás.

Az lett.

1 hét alatt.....

Már nem cserélem ki leszarom.

De akkor is NEM DURVA!!!!

3 külön monitor és mind hibás!!

2019. jan. 3. 09:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%
Menjél minőségellenőrnek..
2019. jan. 3. 09:38
 2/13 A kérdező kommentje:

ez nem válasz a kérdésemre.

ja és azt is hozzáteszem hogy fokozzam hogy a pixelhibák közt a full dead pixelhiba a legritkább inkább folyamatosan égő "túlvezérelt" vagy RGB hibás pixelhiba szokott lenni. a full dead nagyon ritka.

És tessék.

2019. jan. 3. 09:41
 3/13 anonim ***** válasza:

Mert ilyen ocskasagokat veszel. Vegyél egy LG monitort azt kész :))))

Valami 34es wide LG moncsim van 4 éves semmi baja. Előző is jó volt. Ennyi. Lenovo meg ilyen vackokat hagyd meg másnak.

2019. jan. 3. 09:51
 4/13 A kérdező kommentje:

Valaki aki ért is hozzá és nem baromságot beszél???

Ember.

1. Az Acerben LG panel van.... mivel az Acer nem gyárt panelt.... akkor erről kb ennyit ugye?

2. Dell Pro series.... a Dellt ne hasonlítsuk már egy LG-hez mert mintha egy BMW-t haosnlítanánk egy Suzikhoz (és bizony az LG a Suzuki)

2019. jan. 3. 10:01
 5/13 63tqh ***** válasza:

1 db hibás pixel volt? Vagy csapatban egy nagy folt?

Elég balszerencsés vagy, én is vettem mostanában 3 monitort, még olcsóbbakat is és nem voltak pixel hibásak.

2019. jan. 3. 10:15
 6/13 anonim ***** válasza:
Erre még is mit vársz?? A pixelhiba olyan mint a lottó. Van akinek háromszor is bejön van akinek életében 50év alatt egyszer vagy egyszer sem. Erre nem lehet okosat mondani. Vagy használod a marha drága monitorodat pixelhibásan vagy harmadszor is kicserélteted. És arra sincs okosság, hogy most milyent vegyél. Legyen ez is DELL, talán nem kapsz kétszer hibásat...
2019. jan. 3. 12:27
 7/13 anonim ***** válasza:
A Dell olyan mint a BMW. Hát igen látszik már akkor rossz amikor kijött a gyárból :))
2019. jan. 3. 13:15
 8/13 anonim ***** válasza:

Hát nem hiszem el, hogy még a számtech témakörben is mindenki a BMW-t szidja. :DDD Nem tudom, az enyém nem érződik szarnak, bár nem is 20 éves, hanem új.

A témához hozzászólva én csak kicserélném, ha van rá lehetőség.

2019. jan. 3. 13:45
 9/13 A kérdező kommentje:

"A témához hozzászólva én csak kicserélném, ha van rá lehetőség."

Nincs rá lehetőség uis az előző cserék is csak a bolt jóindulatánk múltak uis az ISO szabvány 1 db pixelhibát megenged még, az még nem garis ügy. Ha már KETTŐ lesz akkorvihetem vissza. de amíg egy van...

2019. jan. 3. 14:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Na igen. Gyártófüggő hogy melyiknél mi számít cserére jogosító pixelhibának.
2019. jan. 3. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!