Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem egy usb-s lámpát, ami...

Vettem egy usb-s lámpát, ami laptopról tökéletesen működik, de asztali gépről és powerbankról nem, miért?

Figyelt kérdés

Szerencsére épp laptophoz vettem, de a leírás és képek szerint a többi módon is működnie kéne.

Ugyanaz az USB bemenet, mi az oka, hogy nem működik?

A színesek:

[link]

2019. jan. 3. 08:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Az asztali gépen rá van dugva az előlapi usb az alaplapra? A powerbank talán le van merülve. Ennek a lámpának működni kéne bármilyen usb-vel, akár egy telefontöltővel is. Nekem is van ilyenem és mindennel világít.
2019. jan. 3. 08:44
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, a gépen a bemenet más dolgokkal működik, pendrive, token megy.

Powerbank csak emiatt lett feltöltve.

2019. jan. 3. 09:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Meg akarom rendelni a ventillátoros változatát is, pár forint, és jó lenne, ha működne rendesen.
2019. jan. 3. 09:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Talán azt tudom elképzelni, hogy olyan kevés áramot venne fel, hogy nem is észleli a powerbank, vagy a gépen lévő USB elektronikája.

Milyen USB verziókon próbáltad?(2.0, 3.0, 3.1 stb)

2019. jan. 3. 10:18
 5/5 A kérdező kommentje:

passz, hogy milyen verzió, hagyományos, 3 laptopról is megy.

nem hiszem, hogy egy tokennek vagy pendrivenak nagyobb áramfelvétele lenne. sőt. azok csak adatot tárolnak, ez meg világít.

2019. jan. 3. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!