Xbox 360 vagy Nintendo Wii?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyiket lenne érdemesebb?2010. jún. 28. 19:44
1/9 anonim válasza:
Amelyik kell. Nekem Wii-m van. Sosem vennék XBox-ot mert én csak a haverokkal szeretek játszani, élőben, úgy hogy mozgunk. Ha a grafikára élvezel meg a story game-ekre, akkor ne vegyél Wii-t.
4/9 anonim válasza:
2 különböző dologról van szó, kienek ez, kinek az jön be, kinek mind2...
ha szeretsz mozogni akkor Wii, ha nem akkor Xbox360
5/9 anonim válasza:
Ha haverokkal eggyüt akartok játszani és mozogni akkor Wii
De ha csak egyedül akarod tolni akkor Xbox360
8/9 anonim válasza:
Attol függ melyiket szereted amelyikben mozogni kell vagy amelyikkel csak leülsz és nyomod . Én xbox360-at vennék inkább alpbol jobb a grafikája és ugyanugy lehet (valamelyik játéknál) többen jáccani . A Wii az szerintem a kisebbeknek való (8 évesekre gondoltam) ők még eljáccanak vele . Gondolj bele wii-re nincs egy normális kidolgozott játék xbox-ra meg egy millió . De te tudod
9/9 anonim válasza:
én nem akarlak elrettenteni de xbox360-al elég sok baj van.
Nekem 3x lett három ledes, utána a dvd olvasó ment tönkre, aztán meguntam a folyamatos szervizbe vivegetést, és lementem az udvarra és szét lőttem paintball puskával.
De ettől függetlenül lehet az újabbak már jobbak, minden esetre én a wii-t ajánlanám nekem van, és pl eszméletlen felemelő érzés mikor toltam a star wars játékot és nekem kellet irányítani a fénykardot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!