Van itt valaki aki gamer pc mellett xbox one-t és ps4-et is tart?
Figyelt kérdés
Megéri a pénzt mind a két konzol úgyis ha van egy játékra alklamas PC-tek?2019. jan. 1. 15:28
1/3 anonim válasza:
Nekem van PC-m és PS4-em. Tesómnak PC-je és Xbox one-ja.
PC mellett Xbox-ot tartani nem nagyon éri meg, PS4-et bele lehet még magyarázni hogy exkluzívok, kanapéból/ágyból is jó néha gamelni.
Én most a PS4-et magamnak vettem karácsonyra. Kizárólag exklúzív címeket veszek rá..
2/3 kopy01 válasza:
Nekem erős gép mellé van xbox one-om és szerintem megéri. Nem csak az, hogy bedőlsz a tv elé és kikapcsolódásból játszogatsz, de windows 10-el jó lehetőségeid vannak az xbox-hoz. Pl ha xboxra megveszel egy játékot és gépen bejelentkezel az xbox fiókodba gépre is le tudod tölteni a játékot.(Nem tudom minden játékra vonatkozik-e, de pl. én így játszok Forza Horizon 3-al gépen és xbox-on is.)
3/3 anonim válasza:
Csak pár játékra vonatkozik, ami "play anywhere"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!