Melyik jobb? Az egyik a MSI GT 1030 2GHD4LP OC 2GB DDR4 A másik az a Asus GT1030-SL-2G-BRK GT1030 2GB DDR5
A gépem részei: Alaplap: [link]
Processzor: [link]
Ram: [link]
Merevlemez: [link]
Gépház: [link]
Tápegység: [link]
Ha üvöltözöl azzal előrébb leszel? Nem, ennyiből nem lehet jó gépet összerakni újonnan. A minimum amit össze tudtam rakni, nekem 117000 forintnál állt meg, ha magadnak össze tudod rakni akkor picit olcsóbb:
Egyébként elnéztem azokat az árakat amelyen a másik, magicomp webáruházban elérhetőek, elképzelhető hogy pár ezressel ott olcsóbban jössz ki, habár ott nem láttam olcsó, ajánlható tápegységet. Ahol le lehet faragni:
Választhatsz csak 2 rammodult fogadni képes alaplapot is, de akkor esetleges ram bővítés macerás lesz. Viszont semmiképp sem javallom hogy egy darab 8Gb-os rammodult válassz költségtakarékosság megfontolásból, ugyanis az integrált gpu teljesítményét jelentősen visszafogja a single channel működés.
Nézelödtem a neten és találtam ezen az oldalon egy gépet, szerintetek (szerinted) milyen
Link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!