Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Magától bekapcsol a gép?

Magától bekapcsol a gép?

Figyelt kérdés
Lenne egy kis problémám. Most lett egy gép összerakva, viszont van egy kis gond vele. Magától bekapcsol. Minden más, teljesen jó, hibátlan, viszont ha leállítom, egy idő után (1 perc - pár óra) magától bekapcsol a gép. Mit kéne tenni, hogy jó ne csinálja ezt? Valami a panel résznél lehet elszúrva?

2018. dec. 31. 01:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#8 És ezt milyen néven találom a bios-ban, hogy kitudjam kapcsolni?
2018. dec. 31. 19:09
 12/18 A kérdező kommentje:
Megtaláltam. De viszont itt minden ki van kapcsolva. Akkor viszont egyértelműen a Windows a hibás. Ezt valahol ki lehet kapcsolni, vagy újra kell telepítenem?
2018. dec. 31. 21:00
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Ha a Bios-ban minden ilyen ki van kapcsolva és minden alkatrész jó, akkor a Windows-ban lesz a probléma. Ez nem Windows hiba. Mejd ide:

Vezérlőpult > Energiagazdálkodási legetőségek

Itt oldalt lesz egy ilyen, hogy: A főkapcsolók funkciójának megadása

Menj ide. Ezután kattints ide:

A jelenleg el nem érhető beállítások módosítása

Ezután a "Gyors rendszerindítás bekapcsolása"-t pipáld ki, majd mentsd el.

Ezután már nem fog bekapcsolni a gép mindenre.

2018. dec. 31. 21:07
 14/18 A kérdező kommentje:
#13 Köszönöm a segítséged! Most már tényleg jó a gép, köszi! :)
2018. dec. 31. 21:10
 15/18 anonim ***** válasza:
51%

Én speciel, ha meghibásodik a gép, annak másnapra működnie kell. Olyan nincs hogy nincs, azonnal cserélem az alkatrészt.

Nyilván a kérdező sem akar heteket / hónapokat várni, de örülök hogy megoldódott.

Vajon te várnál akár 1 hetet is?

2018. dec. 31. 23:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem, de természetesen és magától érthetően minden lehetőséget megvizsgálnék, kipróbálnék. Lásd ezt az esetet is. Nem kell rögtön farkast kiáltani. Amúgy buék mindenkinek :)
2019. jan. 1. 01:00
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: örülök, hogy megoldódott. a 13-as válaszoló a legjobb megoldást adta, sok esetben ez az egyetlen ami megoldja a hasonló problémákat. Azért írtam, mert 82 százalékos ő is, én is, de nem egyek vagyunk :D BUÉK! :)
2019. jan. 1. 01:03
 18/18 A kérdező kommentje:
BÚÉK Mindenkinek! :)
2019. jan. 1. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!