2.5 sas külső ház usb C vel?
Figyelt kérdés
Vennék egy ijet [link]
4K filmezésre ehez kéne külső haz ami olyan mint egy satás usb c külső ház csak azal a külömbségel hogy sata helyet sas csatlkazozó van benne van ilyen ház ??
2018. dec. 30. 00:52
1/7 ThodEE GoD válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
Nem mert igaz azbssd még enél is gyorsab de a mival mindig hasznaladban lenének töltekrá filmektet és nézném és a nand flash hamar bemonsaná az unalmast ezért valasztotam ezt a hdd-ét csak kelnen hozas kső hordozható ház usb c vel
2018. dec. 31. 11:39
3/7 ThodEE GoD válasza:
A legrégebbi SSD a gépembe 2011es, régen a játékok jöttek mentek rajta, most gyorsítótárnak használom, szerintem nem mennek olyan gyorsan tönkre, de érthető hogy nem akarod néha visszaküldeni garanciába, pedig a Crucialra 5 év van, tehát annyira nem tűnik problémásnak ha 10 év alatt 2-3x gariba kicserélik ha mégse bírná az igénybevételed :)
4/7 A kérdező kommentje:
ez jó ötlet de a filmeket hová mentsem több száz giga legaláb 6-700 gb filmenként 40-70GB
2019. jan. 1. 18:54
5/7 ThodEE GoD válasza:
Ugyan oda mint amikor a vincseszter megy tönkre :) Le kell tölteni újból :D
Eddig 3db hordozható vincseszterem ment tönkre, SSD még 1 sem, mozgatás szempontjából az ssd sokkal megbízhatóbb, nem érzékeny leesésre stb, ezért gondoltam hogy megér egy próbát ;)
6/7 A kérdező kommentje:
van egy jobb ötletem nem rég vettem egy Toshiba HDWD130UZSVA 3TB vinyot ha abbol 2TB mindig szabadon hagyokok akoor arra tudék menteneni majd vissza visza viszes az ssd-ét majd az új ssd rá irom a mentést ez jó ötlet
2019. jan. 3. 09:19
7/7 ThodEE GoD válasza:
Remélem beválik, sok sikert hozzá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!