Dell AW2518H Monitor Ez egy jó monitor? Megéri az árát? Vagy esetleg valami jobb megoldást tudtok mondani?
Az hogy túlárazott az enyhe kifejezés, mint minden dell. A 240hz-re semmi szükség, ebben az árkategóriában én inkább mondjuk LG 34UC79G-B vennék ( [link] 34" szélesvásznú, 144hz és IPS nem TN!!!!
De én inkább egy 32" vennék fele ennyiért pl. LG 32MP58HQ-P IPS 32" 60hz nekem is ilyen van, 3 éve napi 3-8 óra használat mellett semmi gond vele.
Szerintem megfeledkezel egy apróságról: G-Sync
Az minden monitor árát megdobja, nem csak a Dell -t. Hiszen több mint 60 ezer forintot kell leszurkolnia az gyártónak az Nvidia felé. Az elektronikáért és a licencért minden monitor után.
És gondolom a kérdező nem azért írt G-Sync -es monitort, meg megelégszik egy G-Sync nélkülivel is.
a Setupom
i5 8400 proci
GTX 1070ti Asus strix
2x8gb ram Kingston
Be quite! 600W-os tápegység
Auros 3 Gaming alaplap.
A HZ-et néztem, és a G-syncet a monitoron. Elgondolkoztam 21:9-es monitorokon is, de rádöbbentem ennyi pénzért ugyan azt a monitort kapom ami most van csak "szélesebben". 144hz és a felett preferálom, mert most egy 60hzes TV/Monitoron játszok. Nem tudom, soha nem is volt 144hzes monitorm, nem tudom érezhető-e a különbség? Megéri az az ár 144hz-et és a felett? vagy inkább szebb és nagyobb képernyő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!