Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ASUS ROG Orion Pro fejhallgató...

ASUS ROG Orion Pro fejhallgatóról vélemények?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés azokhoz szólna, akiknek Orion Pro fejhallgatójuk van, érdeklődnék, hogy tényleg olyan szépen szól, mint amilyennek beállítják, és hogy megéri e a jelenleg 30 ezer forintos árát.

Köszönöm a válaszokat 😃

#Asus #fejhallgató #Asus ROG #Asus ROG Orion Pro
2018. dec. 28. 01:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az egyetlen gamer fejhallgató, ami szépen szól, az a hyperx cloud.

Parasztvakítás az összes. Nekem volt egy Razer Tiamatom, hát magas hangokat nem kell benn keresni. Azóta Sennheiserem van, ég és föld. Nincs ráírva, hogy gamer, nem világít, nem csicsás, de lealázza bármelyik gamer cuccot hangzásban.

2018. dec. 28. 09:05
 2/3 anonim ***** válasza:

HyperX Cloud2 +1.(és teljes mértékben igaza is van)

Amúgy meg ha nem fontos a mikrofon ATH M40X ennyiért.

2018. dec. 28. 09:49
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Sajnos a HyperX Cloud-ot nem, de ezt lehetőségem volt kipróbálni, még aznap meg is vettem és azt kell mondjam, hogy megérte. Nagyon jól néz ki élőben, és kényelmes akár több óra használat után is, a kábelvezetője hasznos. Hangos, kifejezetten jól szól, nagyon tiszta, kellemes, intenzív basszusa van, én mindig a 7.1-es módban használom. Játékra, zenélésre is nagyon jó választás. Szerintem ehhez a teljesítményhez ez egy korrekt ár, úgyhogy akik ilyet terveznek venni, azoknak csak ajánlani tudom. :D

2019. jan. 6. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!