Mik a tapasztalatok az ASUS ROG GL 553 laptopoknál?
Kinéztem egy GL553VD típust, de gondoltam vasárlás előtt utána kéne járnom megéri e, olvastam sokat róla sok helyen dicsérik de nem találtam részletes véleményeket róla így gondoltam itt is megkérdezem.
I7 7700HQ
8GB RAM
GTX 1050Ti
1000GB hdd és 256gb SSD van benne
Valamint az aksi 4 cellás
Szeretném tudni mik a tapasztalatok játékoknál, aksija kb mennyit bírna, és túl melegszik e ha esetleg huzamosabb ideig megy vele a játék?
Hordozhatóság miatt lenne szükségem laptopra ami birja gyakori hordozását és jo aksival is rendelkezik.
A válaszokat előre is köszönöm!
Az ilyen laptopok aksija sem arra van kitalálva, hogy játssz rajt. Hamar lemerül. Normál használat mellett viszont bír 3-4 órát.
Én 2 éve vettem egy gl552vw-t, i7 6700-zal, 960m-mel. Hiába volt akkor 300 ezer, már akkor is küzdött a játékokkal, a maiakat meg egyáltalán nem viszi élvezhetően. Te viszont annyi előnnyel indulsz, hogy ezek már nem butított videokártyák, és egész jó teljesítménye van, egy ideig nem lesz vele gond talán.
https://www.youtube.com/watch?v=9loIoxRBkk8 Itt van egy videó arról, hogy mit tud ez a hardver. Mindent ultrára rak, de ha lejjebb veszed, bőven meglesz a 60 fps.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!