Miért nem tudok - többek között - pl. egy weboldal címet a böngészőben, vagy bármilyen keresést a gépen begépelni?
Figyelt kérdés
Van egy új Lenovo laptopom. A telepítésnél minden rendben volt. (legalábbis nem tapasztaltam semmi különöset) Win 10 fut rajta.
Amikor elindítottam a Microsoft Edge-t, be akartam írni egy webcímet. De a billentyűzet egyszerűen nem működik. Mindent kipróbáltam és rájöttem, hogy a billentyűzet a címsorokba illetve kereső kis sávokba nem ír.
Valamit elrontottam? Vagy légezik ehhez egy beállítás? (különben excelben vagy wordpadban lehet írni bármit)
2018. dec. 27. 17:57
1/1 A kérdező kommentje:
Ez egy nagyon buta kérdés volt tőlem.... Újraindítottam a gépet és most működik. Elnézést kérek..... Azt hittem valamilyen beállítás volt rossz...
2018. dec. 27. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!