Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem rég vettem egy gtx 1050...

BeneKristof kérdése:

Nem rég vettem egy gtx 1050 ti és nem indul a cs go mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Cpu:amd A10 9700 szerintem a cpu gyenge de miota be tetem a videó kártyát elinditom az (EREDETI) Cs go-ot fekete lesz a kép és be dob egy kis ablakot amin az ál hogy : Engine error your graphics hardware does not support all features (CSM) needed to run this game Device info:Marked unsupported:0 Supports PCF sampling: 0 DriverName: "Microsoft basic render driver" Vendorid : 0×1414 Deviceid : 0×008C DriverHigh 0×000A0000, DriverLow 0×38390000 DXLevel:95 , MinDXSupportlevel: 90, MaxDXSupportLevel:95 A driver fent van az illesztő program is és a windows is felismer de amugy a játékokar nagyon gyengén viszi lowon is 1-2-20FPS pls tf 2 kb 10 fps stellaris kb 10 fps minectaft 20fps kőrűl ugrál annak ellenére a fornite médiumon megy 50 fps de dropol folyot 10-20fps re de a amd a10 ben lévő grafikus chip vagy mi (nem tudom most pontosan a nevét) jó bann viszi a játékokat a kártya amit vettem gtx 1050 ti (nem hamisitvány)

2018. dec. 27. 00:42
 1/1 anonim ***** válasza:
type cmd in windows research bar, run it as administrator, then type sfc /scannow. Wait until it's finished, then restart.
2018. dec. 27. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!