Szerinted milyen ez a laptop? :D
Asus 17.3" HD+ LED K72JR-TY021D
Processzor: Intel Arrandale Core i5-430M
Processzor gyártó: Intel
Processzor sebesség: 2.27GHz
Chipset: Intel HM55
Megjegyzés: 1333MHz FSB,64bit,3MB L2 Cache,32nm
Memória méret: 4GB
Memória tipus: 1066MHz DDR3
Megjegyzés: 2 x SODIMM bõvítõhely akár 8GB RAM
Merevlemez kapacitás: 500GB
Merevlemez tipus: SATA 5400RPM
Optikai meghajtók: DVD SuperMulti
Kijelző: 17.3" HD+ (1600x900, 16:9),
Color Shine - LED háttérvilágítás
Grafikus kártya: ATI Mobility™ Radeon® HD5470
Grafikus kártya: tipusadedikált Grafikus kártya
megjegyzés: 1GB GDDR3 VRAM
MikrofonBemenet,Hangszoró: Van
Webkamera: 0.3Mp
W-lan: 802.11b/g/n
Bluetooth: 2.1 + EDR
VGA: Van
USB: 4db
HDMI: Van
Kártyaolvasó: 4 in 1 kártyaolvasó(SD,MMC,MS,MS-Pro)
Méret: 42.0 x 28.1 x 3.5-3.7 cm
Súly: 3.11kg
Garancia: 2 év
Operációs rendszer: Windows7 64Bit
Ajándék: Táska + egér
VÉLEMÉNYED SZERINT MILYEN EZ A GÉP? :D
Jó! =)
Az asustól megszokott módon van hozzá táska/egér.
De én az árára is kíváncsi lennék, de lehet ilyen géphez már inkább egy 5650 illene, de hát kitudja.:)
Az a jó benne, hogy két videókártya van a gépben az 5470, meg az intel gma HD, ami a CPUba van integrálva tudomásom szerint, így hosszabb üzemidőt is ellehet vele érni.
Legalábbis a acer timelinenál így van.
Viszont a webcamera az jó lenne egy 1,3as.
Helló!
Az a lényege az egésznek, hogy az intel összetokozta a corei procit és egy intel gma Hdt, persze ez nem a régi 4500as gma, hanem ha jól tudom az 5700as, tehát egy újabb modell, gyorsabb, jobb stb.
Nekem azért tetszik, mivel ha nem kell olyan nagy számítási teljesítmény, akkor simán használható és kevesebbet fogyaszt, utánna meg átlehet váltani az erősebb GPUra.
Itt egy leírás, ami újabbakhoz vezet, tehát lehet olvasni bőven róla.
Ami engem illet sztem egy nagyon jó ötlet volt, netezgetni, msnezni, az aerót kiszolgálni pl w7 esetében tökéletesen megteszi, tehát ilyen alap dolgokhoz, de még videókártya gyorsítást is tud HD filmekhez vagy amihez kell, tehát lényegében mindenhez használható, amire nekem eddig kellett egy dolgot kivéve: játékokhoz, de laptopon nem igazán szoktam játszani, ezért ez nem érdekel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!