Számítógép hibás alkatrész?
Sziasztok.
Érdekelne mi történik ha pl. hibás a(z)
Alaplap
Ram
Táp.
Saját kezűleg össze raktam egy számítógépet.
Mindent bedugtam amit kell elvileg, de amint bekapcsolom fekete kép, és a biost se adja be se semmit.
Minden új, kivéve a tápot és kiváncsíságból megkérdezem hogy mi, milyen hibával jelentkezik.
Előre köszönöm.
Nem zárom ki azt sem, hogy valamit te elcs*sztél el szereléskor. De BIOS verzió tuti hogy jó a procihoz?
Ilyen előfordulhat. Pl AMD AM4 -nél, ha második generációs a proci és az alaplapot még az első generáció idejében adták ki. Vagy ugyan az van Intel -nél is mikor 6. -ról 7. generációra váltottak.
Z370 p d3 tehát 8 gen es.
De megeshet ilyenkor is hogy biost kell frissíteni?
Feleslegesnek tartottam leírni,mivel azt kérdeztem hogy mi milyen hiba megjelenítést tartalmaz..
Corsair vengeance 2x8gb rgb 3000mhz
Thermaltake 530w bronze
960strix2gb
"blablabla"
Bakker, most tényleg ennyire félvállra veszed a saját problémád megoldását? :D A te érdeked bro, nem a miénk! Vagy csak ennyire lusta vagy? :D
Nem jókedvünkből kérdezzük, hanem azért, mert meg akarunk győződni a kompatibilitásról. Hogy minden mindennek passzol-e. Illetve az összeszerelésről is jó volna pár fotó, hátha észre veszünk valamit, amit te nem vettél.
De szerintem ilyen hozzáállással inkább vigyed szervizbe.
Hihetetlen milyen emberek vannak....
A blablabla t arra ertettem h ghz stb.
De no para. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!