Windows 7 telepítése SSD-re során kikell szednem a HDD-t?
Jobb ha kiveszed.
Én nem tudtam használni a HDD nélkül a Windows-t, a boothoz szükséges fájlokat a HDD-re rakta...
Miért kéne kiszedni? Lehúzod róla a kábeleket azt cső.
De a legtöbb BIOS -ba be lehet állítani, hogy x SATA porton lévő eszközt ignorálja, hagyja figyelmen kívül, ne ismerje be. A hatás ugyan az lesz.
Azért ajánlott amúgy lehúzni/letiltani a vinyót, hogy teljesen független legyen a telepítés tőle. Én már sokszor jártam úgy hogy kiválasztottam a telepítéskor az SSD -t úgy hogy a vinyó is benne volt. Szépen felrakta ugyan az SSD -re a rendszert, de mégsem indult el utána HDD nélkül a rendszer.
Én úgy telepítettem a Windows 10 PRO-t, hogy bent volt a HDD is. Laptopról van szó, úgyhogy nem akartam lehúzogatni, kiszedegetni. Viszont teszteltem, és nálam rendesen indul a rendszer akkor is, ha lehúzom a HDD-t.
Bár én is hallottam a jelenségről, nálam ez nem állt fenn, ettől függetlenül biztos előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!