Milyen VGA-t vegyek?
Én csak simán vennék rá egy ARCTIC Accelero Twin Turbo II -t 11 ezerért. Még mindig jobb, mint 100 ezerért egy új kártya.
Ritkán cserélnek vissza valamit, csak azért, mert egy kicsit zajos. A betervezett herce-hurcád a fogyasztóvédelemmel meg szerintem elég kétes kimenetelű lehet.
Amúgy az MSI Gaming X dizájnú kártyák hűtéseit nagyon dicsérik.
Saját tapasztalat alapján: Nekem is 1060 -asom van. Pontosan egy Gainward Phoenix. Hangját sem hallottam még soha.
Típushibával nem tud mit csinálni az eladó. PCX azt írja az oldalukon, hogy meghibásodás esetén cserélnek. Az, hogy zajos, az nem meghibásodás. Akkor hibásodik meg, ha nem megy a venti. De az, hogy most zajos.. Nos, sok autónak nem a legjobb a zajszigetelése, mégsem hívják őket vissza meghibásodás címen.
Egy random szerviz megint más. Ők eleve nem baszkurálhatják a kártyád, mert akkor kuka a garanciának. Nyilván csak megmutattad nekik. Legalábbis remélem. Lehet nem ismeri a kártya típushibáját, és ráírja a papírra, hogy cseregyanús. Szóval a random PC szerviz papírja még nem garancia arra, hogy a fogyasztóvédelemnél nyert ügyed lenne. Azért a panel sarkában lévő PC szervizeknek is tud lenni egy rossz hírnevük. Kb. mintha Margó néni lenne a hiteles szemtanú a nyomozás során, aki kitér még a 87-es nagy havazásra is. "Hát kérem szépen, az úgy volt, hogy ..." :)
A fogyasztóvédelem sem butus, ők sem simogatják meg mindenki kis buksi fejét mert panasszal mennek oda. Mennyi visszaélés lenne már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!