Játékra melyik lenne a jobb? NVidia GTX 1060/6G vagy NVidia P104-100?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Gyengének találtam a mostani kártyámat, úgyhogy szétnéztem árukeresőn és gondolkodtam egy 6 gigás NVidia GTX 1060-ban vagy esetleg egy RX 580-ban, de vetettem egy pillantást a P104-100-asra is, mivel az a GTX 1070/1080 GPU-ját, valamint 4GB GDDR5X-es memóriát kapott. Azért gondolkodom ebben a kártyában, mert bár kevesebb videomemória van benne, mint az általam kinézett 1060-asban, de sokkal gyorsabb és szerintem FullHD 50-60FPS ~High beállitások mellé egy darabig nem kell több. Viszont nem tudom, hogy a kártya hogy teljesít játékok terén, mivel nem sikerült játékteszteket találnom ezzel a kártyával. Értem én, hogy bányászkártyának lett szánva, de a specifikációi alapján játékra is jónak tűnik.2018. dec. 23. 00:59
1/7 A kérdező kommentje:
Azt találtam még, hogy a P104-100-on nincs semmiféle kimenet. Ha esetleg jobb játékra, mint a 1060, sehogy nem lehet megoldani, hogy kapjak róla jelet a monitoromba és ne az integrált videokártya dolgozzon, hanem a P104-100?
2018. dec. 23. 01:03
2/7 anonim válasza:
Nem nem lehet megoldási ez egy bányász vga csakis bányászatra jó másra nem.
3/7 anonim válasza:
Játékok alatt sehogy se teljesít a P104-100, mert nem tudsz hozzá monitort csatlakoztatni.
4/7 anonim válasza:
#1 Hát én legalábbis nem hallottam ilyesmiről...
5/7 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor inkább a P104-100. Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2018. dec. 23. 12:43
6/7 anonim válasza:
Hogyhogy inkább az? Hiszen te is leírtad, hogy nem fogod tudni játékra használni, amit meg is erősítettünk.
7/7 A kérdező kommentje:
Rosszat írtam, a GTX 1060-at akartam írni, csak nem oda figyeltem. :D
2018. dec. 24. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!