Dadiii1255 kérdése:
Gigabyte z370 aorus gaming k3 vélemény?
Figyelt kérdés
I5 8600k menne bele 16gb 3200mhz ram és 1050 2gb társasága mellett2018. dec. 22. 08:37
1/3 anonim válasza:
Rendben van, bár mostanság Ryzent jobban megéri venni.
2/3 anonim válasza:
Tesztek szerint egy abszolúte korrekt és megbízható alaplap, hát sajnos a belevaló procik piszkosul magas áron kaphatók.
3/3 anonim válasza:
Én is egy 8600k+z370-en gondolkoztam. Helyette szerencsére észhez tértem és Ryzen7 2700x és x470 lett.
Mivel az alaplap 15k-val olcsóbb volt mint az intel társa, így egy forinttal sem kellett többet fizetnem.
Sőt, ha SLI nélküli B450 lapot vettem volna (szinte csak sli a különbség) az 20 ezer spórolás lett volna. De inkább vettem x470-et hátha a jövőben tudok venni még egy 1080-at a jelenlegi mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!