Miért nem bootol pendriverol?
Két dolog jut most így hírtelen az eszembe, amik velem történtek eddig és valószínü hibák:
1, valószínüleg a port rossz vagy maga a Pendrive kicsit öreg már, de ilyenkor a kérdés hogy próbáltad-e másik porton vagy másik pen-nel?
2, UEFI vagy LEGACY a bootolás módja? Ha jól tudom Rufusnál alapból UEFI-be rakja a pendrivera a boot image-et, lehet azt nem szereti a géped.
Ezekre tudok gondolni, én valószínübbnek tartom az első lehetőséget. Próbáld meg másik Pendrive-al vagy egy másik porton.
Kiegészíteném ezt:
"2, UEFI vagy LEGACY a bootolás módja? Ha jól tudom Rufusnál alapból UEFI-be rakja a pendrivera a boot image-et, lehet azt nem szereti a géped."
Erre:
"2, UEFI vagy LEGACY a bootolás módja? Ha jól tudom Rufusnál alapból UEFI-be rakja a pendrivera a boot image-et, lehet azt nem szereti a géped. PRÓBÁLD MEG LEGACY-N." (a nagy betű a kiegészített rész, nem kiabálás! :) )
1. Ha Windows 10 van a gépeden.a gepházból telepítsd újra.
2. Csinálj egy BIOS resetet, utána telepítsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!