XFX RX470-ről érdemes lenne RX590-re váltani?
Figyelt kérdés
Hozna annyi pluszt teljesítményben, hogy megérje lecserélni a meglévő RX470-et?2018. dec. 21. 08:51
2/10 MGéza válasza:
20-25% körül hozna, ha 4Gb-os verzióról váltasz akkor picit nagyobb növekedésről beszélhetünk. Körülbelül annyit hogy FHD ultra ezzel már nem akadály és a 2k-t is elég jól bírja ha olyanra vágysz. 4k vágyak esetén felejtős.
3/10 anonim válasza:
Fhd nem akadaly es a 2k-t is jol birja? Ki gondolta volna.. gyakorlatilag szinonima a fhd es 2k :D
4/10 anonim válasza:
De jól hangzik, nem? 2K-nakmeg nem is emlegeti senki...
5/10 MGéza válasza:
#4: 2k-nak az FHD-tól némileg nagyobb, 4k-nál lényegesen kisebb felbontást hívjuk.
6/10 anonim válasza:
"2K-t 2048 x 1080 pixelben határozza meg, ami pixelszámban inkább FullHD,"
Ez a linkről van. Az FHD és a 2K között 6-8% különbség van épp ebből következik hogy tényleg gyakorlatilag ugyanaz. Nem tudom mi a kérdés.
Azt is leírják a linken hogy csak a filmszakmában terjedt el a 2K, egyébként mindenki más a FULLHD-vel szinte megegyezősége miatt nem hívja 2K-nak...
7/10 MGéza válasza:
Ja, érem. Szóval mert te egy kalap alá veszed, ami kb stimmel is, ezért én hülyeséget beszélek hogy nem is létezik? Köszönöm.
8/10 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy hülyeség, hanem azt hogy senki nem hívja így.
9/10 anonim válasza:
Pláne hogy játékokról van szó, azt meg nem írnak 2K-ra, max FullHD meg 4K.
10/10 anonim válasza:
Nem véletlen az 1440p-re(WQHD) gondoltál? Arra még a legtöbb esetben megfelel az 590 és az még az elterjedt felbontás a játékosok körében.
Ja am ne cseréld le 590-re, annak az árából használtan sok garis gtx 1070-et kapsz, az már valódi előrelépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!