Mennyire megbízható, jó táp ez?
Erről lenne szó:
Mind árérték arany stb, játékra kellene és főleg arra lennék kiváncsi hogy a napi 24 órás terhelés mondjuk mennyire birná?
Hexa+ sosem volt igazán jó vétel, van benne bőven hiányosság ill. a belsője sem acélos.
System Power 9 +1.
# 5 Miért ezt mondod (mondjátok)?
Nekem meg ezt ajánlották 2016-ban itt gyakorin.
#5: A be quiet! tápok is FSP belesek, csak csendesebbek, mert alul van vezérelve a ventilátoruk. És állítólag jobb minőségű ventilátort is raknak bele.
A HEXA jó táp, nekem csak azért nem teszik, mert szar minőségű a fémháza. Egyszer már a csavar is szakadt bele nekem. És hogy azt a rohadt on/off kapcsolót nem tudták már belerakni, mikor már a legszutykosabb tápokba is benne van, az tök égő..
#6.Én akkor sem emlékszem hogy itt annyira ajánlottuk volna.
Akkor talán volt Corsair Vengeance, Chieftec CPS, System Power 8 és még talán a Maxpro is , jelentősen jobb ajánlat volt mint a Hexa+.(a PH-n ajánlják nagyon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!