HDD és HDD között van különbség?
Arra gondolok hogy a laptopomban szeretnék cserélni merevlemezt de az megeshet hogy a jelenlegi belső winchester és a foglalata más lenne mint az amit vásárolnék újonnan?
Ígyis úgyis szervízbe vinném hogy szereljék be de azért rá kérdezek mielőtt bármit tennék :)
Köszönöm a válaszokat!
Ilyen SSD árak mellett hülyeség hagyományos merevlemezt venni laptophoz. Az SSD minimum 10-szer gyorsabb, nincsenek benne mozgó alkatrészek és kevesebbet is fogyaszt, ami megnövelheti az akku időt.
Amúgy a legtöbb laptopba 2,5" -os SATA merevlemez / SSD kell. Ha csak nem valami őskövület géped van, ott előfordulhat az IDE csatlakozás is.
Kisméretű netbook -okban ritkán előfordulhat 1,8" -os merevlemez is.
egy 3 éves LenovoY50-70 laptopról van szó.
SSD-ben is gondolkoztam de az is 2,5-ös?
Tessék:
https://www.youtube.com/watch?v=EogL9i2GEzA
De szerintem jobban jársz, ha olyan csinálja, aki ért is hozzá. Beviszed egy normális szervízbe és az SSD ára plusz 2-3000 forintért belerakják. Olyan 15-17k körül max. megleszel.
Rendben. Köszönöm szépen a segítséget!
SSD ben miket ajánlotok? Sajnos nem vagyok annyira otthon benne. Nem tudom melyik "tartós" es megbízható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!