Zolee0212 kérdése:
Igaz az az MSI-ra hogy garancia után szinte egyből "elromlik"?
Figyelt kérdés
Hallottam olyat hogy lejárt a garancia pl. Az alaplapról, pár nap múlva be is döglött.2018. dec. 11. 10:17
1/6 Koplárovics Béci válasza:
"Hallottam olyat hogy lejárt a garancia pl. Az alaplapról, pár nap múlva be is döglött."
Én meg nem tapasztaltam ilyet több MSI cucc használata után sem. Szerintem nincs jelentős a különbség a meghibásodási arányokban a nagyobb gyártók között (pl MSI, Gigabyte, Asus Asrock, stb).
2/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm
2018. dec. 11. 10:41
3/6 anonim válasza:
Én is hallok sok mindent, nem kell mindent elhinni.
4/6 MGéza válasza:
Régen az MSI híresen rossz gyártónak számított, de ez a Pentium III- Pentium IV korszakban volt, a VIA és még pár kiveszett, átnevezett, felvásárolt gyártóval együtt, de ez már történelem. Vannak fapados deszkák amelyek várható élettartama rövidebb mint a prémiumoké, de ez nem csak MSI-t hanem minden gyártót érint. Rosszabb, gyengébb minőségű vrm, kondenzátorok. Továbbá nem mindegy, hogy HKC, Akyga szintű hulladék, vagy valami megbízható tápegység szolgáltatja az áramellátást, de a használat időtartama is kérdéses, napi pár óra vagy reggeltől-estig.
5/6 anonim válasza:
Számomra az MSI a top gyártók között van. Asus után, Gigabyte-tal nagyjából egy szinten, de lehet jobb is.
De mi számít jónak igazából. Kinek mi, inkább személyes preferencia azon túl, hogy tudja, amit elvársz tőle.
6/6 anonim válasza:
Nem véletlen van arra a távre belőve a garancia amire, de elég sok dolgot figyelembe vesznek mikor meghatározzák azt. Alaplap esetén inkább te ölöd meg gyorsabban ha a procinak sok feszültség kell gatyi és nem jól hűtőt lapba. Illetve videókártyánál el lehet játszani, hogy nincs készleten a szériából, kapsz a következőből egy hasonlót, alaplapnál ez nem mindig járható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!