Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Igaz az az MSI-ra hogy garanci...

Zolee0212 kérdése:

Igaz az az MSI-ra hogy garancia után szinte egyből "elromlik"?

Figyelt kérdés
Hallottam olyat hogy lejárt a garancia pl. Az alaplapról, pár nap múlva be is döglött.
2018. dec. 11. 10:17
 1/6 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Hallottam olyat hogy lejárt a garancia pl. Az alaplapról, pár nap múlva be is döglött."

Én meg nem tapasztaltam ilyet több MSI cucc használata után sem. Szerintem nincs jelentős a különbség a meghibásodási arányokban a nagyobb gyártók között (pl MSI, Gigabyte, Asus Asrock, stb).

2018. dec. 11. 10:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm
2018. dec. 11. 10:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is hallok sok mindent, nem kell mindent elhinni.
2018. dec. 11. 12:13
 4/6 MGéza ***** válasza:
Régen az MSI híresen rossz gyártónak számított, de ez a Pentium III- Pentium IV korszakban volt, a VIA és még pár kiveszett, átnevezett, felvásárolt gyártóval együtt, de ez már történelem. Vannak fapados deszkák amelyek várható élettartama rövidebb mint a prémiumoké, de ez nem csak MSI-t hanem minden gyártót érint. Rosszabb, gyengébb minőségű vrm, kondenzátorok. Továbbá nem mindegy, hogy HKC, Akyga szintű hulladék, vagy valami megbízható tápegység szolgáltatja az áramellátást, de a használat időtartama is kérdéses, napi pár óra vagy reggeltől-estig.
2018. dec. 11. 12:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Számomra az MSI a top gyártók között van. Asus után, Gigabyte-tal nagyjából egy szinten, de lehet jobb is.

De mi számít jónak igazából. Kinek mi, inkább személyes preferencia azon túl, hogy tudja, amit elvársz tőle.

2018. dec. 11. 19:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem véletlen van arra a távre belőve a garancia amire, de elég sok dolgot figyelembe vesznek mikor meghatározzák azt. Alaplap esetén inkább te ölöd meg gyorsabban ha a procinak sok feszültség kell gatyi és nem jól hűtőt lapba. Illetve videókártyánál el lehet játszani, hogy nincs készleten a szériából, kapsz a következőből egy hasonlót, alaplapnál ez nem mindig járható.
2018. dec. 12. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!