A macska rávizelt az új gépházamra. Lehet ettől még használni vagy kuka?
Szaritsd ki.
Ha nem fersz hozzá tedd a házat egy nylon zsákba pakold körbe szilikagéles macskaalommal, tuti kiszáradt.
Teljesen hihető, egyik ügyfelem TV-jét tette tönkre, szintén sziámi.
A káva alsó pereménél befolyt a vitamin, de meglepetésemre nem is a COF károsodott, mint más, beázásos eseteknél.
Az LCD alsó élén megállt folyadék képes volt felszivárogni az LCD két üvegrétege közé (ami elvileg szorosan össze van ragasztva!), ahol az egyik sarokban olyan felmaródást, zárlatot okozott, ami a kijelzőt halálra ítélte.
Ilyenkor egyébként minden maradványt el kell távolítani, mert korróziót okoz, lassan szétrohad később. Ez ellen hat a kontakt tisztító és kenő spray, aminek olajos összetevője gátolja a korróziót.
Esetleg a WD-40 is, de azt én soha nem használtam, mindenki ismeri a tulajdonságait, csak én nem.
Xddddddd
Bár szerintem hiába száritod bár ki tudja.
Ez lehet olyan mintha vizet öntöttél volna rá
Azért egy próbát megér de sok eredeményre nem számits( ha ténylegesen kapott abból xddddd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!