Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Okosóra 10. 000Ft körül...

Okosóra 10. 000Ft körül melyik a legjobb?

Figyelt kérdés

- ébresztő funkció

- pulzusmérés

- értesítés

meg alapvetően hasonló funkciók jó ha vannak.

10.000Ft körüli áron mely okosóra az ami

minőségben sem rossz és bátran mernétek ajánlani?

Miért épp az?

2018. dec. 9. 11:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Xiaomi

Mi Band 3

?

2018. dec. 9. 12:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát, 10-ért ilyet, jó minőségűt nem fogsz kapni, csak kínai noname órákat, amik 3 hónap múlva tönkremennek. Min. 20-25-t szánj rá.
2018. dec. 9. 12:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi Band 3 azért nem noname, a Xiaomi már rég kinőtte azt a kategóriát, minőségileg sem rossz, nekem van egy 1-es és még ma is működik, és nem több 12-nél, a pulzusmérés tökéletlen de azt egyik sem fogja mérni max megközelítőleg.
2018. dec. 9. 12:07
 4/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
A Mi Band 3, bár valóban jó termék, és még az időt is mutatja, nem igazán mondható okosórának. Az egy okoskarkötő. Ettől függetlenül a kérdésben leírt követelményeknek megfelel. És ennyi pénzért kb biztosan best buy.
2018. dec. 9. 12:14
 5/8 anonim ***** válasza:
A kérdező okosórár írt, nem aktivításmérőt, a Mi Band-ot azért nem ajánlottam. Nekem is Xiaomi van, merem ajánlani, mondjuk az nem 10.000 volt, hanem 50.000
2018. dec. 9. 12:15
 6/8 anonim ***** válasza:

ha az időt mutatja, nem értem miért ne lenne "óra" ? :)

az óra alapvetően egyetlen jellemzője épp ez :)

2018. dec. 9. 13:04
 7/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
Az órának például alapvető funkciója lenne az idő beállítása. Önmagában, egyedül, külső segítség nélkül. Márpedig ezt nem tudod egy Mi Banden beállítani. Szintén funkciója lenne az ébresztés. Például úgy, hogy rajta beállítod az ébresztőt. Mi Banden ezt sem tudod.
2018. dec. 9. 13:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Banden igaz hogy nem konkrétan az eszközön, de alkalmazással beállítható idő és ébresztő is, most hogy azt épp nem az oldalán egy tekerő csavaróval éred el az egy dolog, de a funkció megvan.
2018. dec. 9. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!