9. generációs Intel esetén is forrasztott kupak van a processzoron?
CPU hűtő - és processzor közé már kell paszta, vagy még itt is van forrasztott kupak?
Hírek elvileg arról szóltak hogy már nem lesz.
Forrasztottnak kellene lennie, ha nem az lenne már tuti lehozták volna hogy az Intel hazudott.
De remélem nem tervezel 9700k/9900k-t venni 160-210 ezerért... Még akkor sem ha csak úgy szórhatod a pénzt, egyszerűen nem éri meg, undorító mennyibe kerülnek. A 9700k-nak kellene most nagyjából 100-ba kerülnie.
Mivel a GPU limitál az esetek 90%-ban én meg merném kockáztatni hogy még annyi fps különbség sincs :D
Amúgy én is Ryzen7 2700x-et vettem, habár az 1700x és 1800x sokkal jobb árban van tudom, de még így is jobb mint egy 9700k.
Szerintem te kissé kevered a dolgokat. CPU hűtő és CPU közé mindenféleképp kell paszta, forrasztástól függetlenül, ami ugye a kupak és az alatta lévő lapka közt található, de ezt szintén ki lehet váltani pasztázással.
Egyébként a 9. generációnál forrasztást használtak, ami viszont nem lett valami jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!