Az amd vagy az nvidia kártyák nyújtanak szebb képet?
Figyelt kérdés
Én úgy vettem észre hogy az nvidia fakóbb mint az amd.
Itt egy nem reprezentatív teszt ami régi is szóval azóta nyilván változhatott de itt többen mondták szebbnek az amd t.
2018. dec. 6. 22:05
1/7 anonim válasza:
ez attól is függ milyen játékról beszélünk
mert fejlesztés során lehet ezt befolyásolni
2/7 A kérdező kommentje:
Nem pont csak játékról beszélek...akár egy video vagy kép nézése közben is.
2018. dec. 7. 11:17
3/7 anonim válasza:
általában az AMD-nél élénkebb a szín, az nvidianál jobbak az élek, határok, de ebből te átlag felhasználóként semmit nem fogsz látni, annyira minimális az eltérés, plusz nagyban befolyásolja sok más dolog is (milyen monitorod van, azt ki hogyan kalibrálta be, milyen kábelt használsz, milyen hosszú az a kábel stb).
4/7 A kérdező kommentje:
Én az amd-t szebbnek látom mélyebbek a színek és kontrasztosabb volt mint az nvidia.
2018. dec. 7. 14:15
5/7 anonim válasza:
Főleg full digitális jelúton nagyon nagy különbség lehet, vagy ti vga csatlakozón nyomjátok? LOL
6/7 A kérdező kommentje:
Hdmi kábelen természetesen
2018. dec. 7. 22:45
7/7 anonim válasza:
Akkor mi különbség lehet egy 0xcebb0000 színű pixel megjelenítésében ugyanazon a monitoron, ha nvidia vagy amd löki a buszra ezt a konkrét számot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!